user_mobilelogo

Nybegynder, kom igang:

Vil man i gang inden for RC-model verden, er det altid en god idé, at henvende sig til en klub der kan hjælpe en rigtigt i gang. Specielt inden for modelflyvning, hvor man ikke bare kan slippe pindene, hvis man kommer i en svær situation. 

Hos Modelklubben Nordkysten har du mulighed for at prøve at flyve med et af medlemmernes modeller via lære/elev system, hvor to sender er koblet sammen, så instruktøren kan tager over hvis det er ved at gå galt. På den måde kan man få fornemmelsen af hvordan det er at flyve modelfly. 

Bliver man overbevist om at man skal eje et modelfly eller en modelhelikopter er vi i klubben i stand til at råde og vejlede om hvilke modeller der er begyndervenlige, samt hjælpe med at samle og prøve flyve den, således man kan komme sikkert i gang, og få en masse succes flyvninger.

Vil du i gang, er du velkommen til at møde op i klubben på Tirsdage fra kl. 19, på Kongengavevej 15 i Helsinge, eller i Hallen Gilbjergskolen Parkvej 101 i Gilleleje hver Torsdag mellem september og april fra kl. 19:00-22.00 eller sende os en mail. Se under kontakt.

 

Sådan bliver du medlem:

Bliv medlem klik her

klubbens vedtægter klik her


Kontingent Helårligt:
Voksen over 25 år Pris:  400,- 
Ung mellem 12 til 25 år Pris: 200,-
Barn under 12 år ifølge voksen medlem Pris: 200,-
Kontingentet betales 1. Januar
.

Kontingentet skal betales på Konto nr.:
Reg. nr.: 2418 Konto nr.: 8979 356 960.

Husk at angive dit navn.